• Pintor de paisatges
  • Pintor de paisatges
  • Pintor de paisatges
  • Pintor de paisatges
  • Pintor de paisatges
  • Pintor de paisatges


Crítiques de l'obra
Per mèrits propis, s'ha convertit Albert Carnicé en un dels millors paisatgistes del panorama pictòric actual.

P. Mollar
Pocs com Carnicé saben crear espai en les visions paisatgístiques, entre els primers termes i el fons queda sempre allò atmosfèric en una invitació al passeig lent i gran captant-ne la bellesa de l'entorn.

A. Santamaria
Carnicé, Albert Carnicé és un paisatgista fora de sèrie, en realitat creador d'una escola amb passos difícils de seguir.

J. Llop - Gal-Art
Albert Carnicé és un mestre del paisatge. Hi ha una llarga tradició paisatgística catalana, Carnicé respon a ella, hi ha és a dins, ocupant un lloc capdavanter.

J. Llop - Gal-Art
Albert Carnicé és, sense cap mena de dubte, un dels més admirats paisatgistes actuals.

Mario Nicolàs
Carnicé, en el seu moment artístic i professional ara i aquí, és sense dubte un dels grans especialistes en l’art de la narració pictòrica.

Rosa Ten - Diari de Sabadell
En la pinzellada d'Albert Carnicé es troba la força expressiva necessària per captar la força de la naturalesa i la sensibilitat precisa per atrapar tota la seva bellesa.

J. Llop - Gal-Art
Albert Carnicé ha creat escola; cap secret hi ha en ella. És simplement la del bon pintar. No fa altra cosa que pintar bé.

Rosa Ten - Diari de Sabadell
Carnicé converteix cadascun dels seus quadres en un fidel reflex del seu saber pictòric.

A. Santamaria
Albert Carnicé ens demostra i confirma novament, en les seves obres, tot el que té de bon pintor i d'artista, amb tota la dimensió de la paraula.

Mercadé
Sap l'Albert Carnicé captar com ningú el paisatge: Sap diferenciar zones i conferir profunditat ales seves obres.

J. Llop - Gal-Art


P. Mollar

Per mèrits propis, s'ha convertit Albert Carnicé en un dels millors paisatgistes del panorama pictòric actual. Amb una puresa de sentiments i portador d'uns intensos i profunds coneixements en l'art de pintar, planta el cavallet davant el paisatge i és capaç d'atrapar tota la bellesa de manera serena i sensata. Són paisatges viscuts, sentits, i també altament pictòrics.
A. Santamaria

Pocs com Carnicé saben crear espai en les visions paisatgístiques, entre els primers termes i el fons queda sempre allò atmosfèric en una invitació al passeig lent i gran captant-ne la bellesa de l'entorn. Amb una pinzellada cuidada, sabent valorar molt bé els tons i conjugant la llum i el color amb saviesa innata. Carnicé converteix cadascun dels seus quadres en un fidel reflex del seu saber fer pictòric.

J. Llop - Gal-Art

Carnicé, Albert Carnicé és un paisatgista fora de sèrie, en realitat creador d'una escola amb passos difícils de seguir. Molts ho intenten però es queden en la mera intenció. Ell sap, com ningú sap fer-ho, transmetre tota la bellesa del paisatge i ho ha fa amb una paleta única, esplèndida, que desgrana un magistral domini del color.

J. Llop - Gal-Art

Sap l'Albert Carnicé captar com ningú el paisatge: Sap diferenciar zones i conferir profunditat ales seves obres. Les muntanyes que normalment tanquen el quadre estan tractades amb una qualitat lumínica i cromàtica fora de sèrie.
Cal destacar de manera especialíssima els seus paisatges nevats, que sap resoldre de manera maravellosa...
Carnicé mestre de la pintura, converteix cadascuna de les seves obres pictòriques en una lliço magistral.

Contacte


Albert Carnicé, Pintura i Paisatge - Telf.: 937 176 695 - Mòvil: 695 622 290 - 658 900 135 - info@carnice.net
Avís legal     -     Política de cookies     -     Mapa web     -     Produced by Anunzia